Ehtojen ja tietojen keräämisen hyväksyminen

Näytössä näkyy viestejä eri ehdoista ja tietojen keräämisestä1. Sinun suostumuksesi on välttämätön, jotta tietyt sovellukset ja palvelut toimisivat kunnolla.

Auton ensimmäisellä käyttökerralla näyttöön avautuu opas, joka auttaa sinua valitsemaan erilaisia asetuksia. Oppaan yhteydessä sinua kehotetaan hyväksymään erityyppisiä ehtoja ja tietojen kerääminen. Voit tehdä tämän myös myöhemmin yksityisyysasetuksissa.

Sinun on ehkä annettava suostumuksesi myös esimerkiksi silloin, kun:

• Käytät sovellusta tai palvelua ensimmäistä kertaa
  • Lisäät uuden profiilin
  • Kirjaudut ulos profiilista ja poistat sen
  • Muutat omistajuutta
  • Nollaat asetukset

Hyväksy yksityisyysasetukset

Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan Privacy.

Vihje

Löydät yksityisyysasetukset myös profiiliasetuksista.
Valitse yksityisyysasetus, jota haluat muuttaa, ja noudata näytön ohjeita.

Huomio

Ennen internetin käyttöä

Käyttöehdot on hyväksyttävä kerran autoa kohden, jotta internetiä voidaan käyttää.

Volvon palvelut

Voit hallita suostumustasi tietojen jakamiseen Volvon kanssa täällä.

Auton sijainnin jakaminen

Anna suostumuksesi siihen, että auto voi jakaa sijaintinsa. Tämä on välttämätöntä, jos haluat käyttää tiettyjä sovelluksia ja toimintoja. Esimerkiksi Volvo Assistancen ja auton mobiilisovelluksen kautta käytettävät etäpalvelut, kuten Etsi autoni ja Ajopäiväkirja, edellyttävät sijainnin jakamista.2

1. 1 Tietoja kerätään parempien auton toimintojen, turvallisuustoimintojen ja sovellustoimintojen tarjoamiseksi.
  2. 2 Ajopäiväkirjaan voidaan sitten kerätä tietoja, kuten auton sijainti, nopeus, ajokilometrit ja virrankulutus.