DAB- ja FM-asemien linkittäminen

Kytke DAB- ja FM-linkitys päälle tai pois radiosovelluksen asetuksista.

Kun FM-asemalla on vastaava DAB-asema ja päinvastoin, ne voidaan usein linkittää radiosovelluksessa. Kahden aseman yhdistäminen mahdollistaa sen, että auto vaihtaa automaattisesti DAB- ja FM-asemien välillä sen mukaan, millä asemalla on paras kuuluvuus.

Paina sovelluskirjaston symbolia alapalkissa ja avaa radiosovellus.
Siirry radioasetuksiin painamalla asetussymbolia.
Kytke DAB- ja FM-linkitys päälle tai pois päältä.

Kun se on päällä, radiosovellus näyttää yhden radioasemavälilehden. Kaikkien luettelossa olevien linkitettyjen asemien nimien alla on linkkisymboli .

Kun se on pois päältä, radiosovellus näyttää erilliset DAB- ja FM-asemavälilehdet. Asemien nimien alla ei ole linkkisymbolia.

Huomio

Joitakin vastaavia DAB- ja FM-asemia ei ehkä ole mahdollista linkittää, joten ne näkyvät erillisinä asemina.