Käyttäjätietojen nollaaminen

Voit nollata järjestelmäasetukset ja käyttäjätiedot näytössä.

Voit palauttaa sovelluksen asetukset tai verkkoasetukset vakioarvoihinsa tai tehdä täydellisen tehdasasetusten palautuksen nollaamalla auton. Jos nollaat auton, poistat kaikki auton tiedot, mukaan lukien profiilit, tilit ja muut mukautetut asetukset.

Huomio

Vain omistaja voi nollata auton.
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan SystemReset options.
Valitse, mitä haluat nollata, ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kun auto on nollattu, käyttöönotto-opas aloittaa automaattisesti uuden omistajaprofiilin määrittämisen.