Vaihtaminen yhdistettyjen puhelimien välillä

Voit vaihtaa asetuksissa, mihin Bluetooth-puhelimeen auto on kytketty.

Auto voi muodostaa yhteyden useisiin puhelimiin ja muistaa ne, mutta se voi olla aktiivisesti kytkettynä vain yhteen puhelimeen kerrallaan.

Jos haluat vaihtaa Bluetooth-yhteyden uuteen laitteeseen, sinun on ensin yhdistettävä se autoon. Voit tehdä sen asetuksissa.

Ennen kuin yrität vaihtaa toiseen yhdistettyyn laitteeseen, varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessa, johon haluat vaihtaa.

Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ConnectivityBluetoothPaired Devices.
Paina sen puhelimen nimeä, johon haluat muodostaa yhteyden.
Jos yhteys onnistuu, puhelimen nimi siirtyy tallennettujen laitteiden luettelon yläosaan.

Jos laite, johon haluat vaihtaa, ei näy tallennettujen laitteiden luettelossa, yritä yhdistää se uudelleen autoon.