Nopeusrajoitusvaroitusten poistaminen käytöstä

Nopeusrajoitusvaroitukset voidaan tilapäisesti poistaa käytöstä nykyisen ajokerran ajaksi.

Nopeusrajoitusvaroitukset ovat oletusarvoisesti käytössä jokaisen uuden ajokerran kohdalla. Ne voidaan poistaa käytöstä ja ottaa uudelleen käyttöön asetuksissa.

Vihje

Nopea käyttö ajon aikana

Näytössä on myös painike, jolla voit kytkeä nopeusrajoitusvaroitukset pois päältä ajon aikana. Näin voit kytkeä ne nopeasti päälle tai pois päältä menemättä asetuksiin.

Nopeusrajoitusvaroitusten painikkeen symboli
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan DrivingSafety assistSpeed limit warnings.
Poista nopeusrajoitusvaroitukset tilapäisesti käytöstä.