Internet-yhteys

Yhdistämällä autosi internetiin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia ja over-the-air-ohjelmistopäivityksiä.
Auton voi yhdistää internetiin eri tavoilla. Kun auto voi käyttää internetiä useammalla kuin yhdellä tavalla, se asettaa ne seuraavaan järjestykseen:
  • Wi-Fi-verkko
  • Matkapuhelinverkko

WiFi

Voit liittää auton Wi-Fi-verkkoon internetyhteyttä varten. Auto voi muodostaa automaattisesti yhteyden verkkoon aina, kun se on kantaman sisällä.

Matkapuhelinverkko

Autossasi on sisäänrakennettu modeemi, jonka avulla voit muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkoon. Kun autossa on aktiivinen mobiiliverkkosopimus ja se on verkon kattavuusalueella, se voi muodostaa internet-yhteyden. Ota yhteys valtuutettuun Volvon tekniseen palveluun saadaksesi tietoa autosi mobiiliyhteyspalveluista.

Auto tukee mobiiliverkkoja, mukaan lukien 5G-verkkoja. Käytettävissä oleva mobiiliverkon nopeus riippuu autoosi asennetusta SIM-kortista.

Huomio

Mobiiliverkkoyhteyden edellytykset ja rajoitukset

• Auton on oltava matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella.
  • Mobiiliyhteyspalvelujen on oltava aktiivisia sillä alueella, jolla auto sijaitsee.
  • Esteet, kuten rakennukset, mäet ja vuoret, voivat heikentää mobiiliverkon signaalia tai estää sen.

Internet-yhteyden asetukset

Löydät yhteysasetukset näytöstä.