Over-the-air-päivitykset

OTA-päivitykset pitävät autosi ohjelmiston ajan tasalla.

Huomio

Jotta voit ottaa over-the-air-päivitykset1 käyttöön, sinun on hyväksyttävä OTA-suostumus auton mobiilisovelluksessa käyttöönoton aikana tai sovelluksen tietosuoja-asetuksissa. Et voi ottaa päivityksiä käyttöön tai hyväksyä niitä auton näytön kautta.

Kun autosi on yhteydessä internetiin, se voi saada over-the-air-päivityksiä, jotta auton ohjelmisto pysyy ajan tasalla. Kun olet ottanut ohjelmistopäivitykset käyttöön mobiilisovelluksessa, auto lataa päivitykset automaattisesti ja ilmoittaa, kun ne voidaan asentaa. Saat asennusilmoitukset sovelluksen ja auton näytön kautta.

Voit myös tarkistaa uudet ohjelmistopäivitykset menemällä asetuksissa kohtaan SystemSoftware update.

Ohjelmistopäivitysten asentaminen

Kun uusi ohjelmistopäivitys on saatavana, auto lataa päivityksen automaattisesti, mutta se ei asenna sitä puolestasi. Sinun on aloitettava asennus itse joko auton mobiilisovelluksen, näytön ilmoituksen tai ohjelmistopäivitysnäkymän kautta. Ilmoitus tulee näyttöön vain, kun asetat auton P-asentoon ja avaat turvavyön. Voit peruuttaa asennuksen vahvistuksen jälkeen, jos muutat mielesi päivityksen asentamisesta.

Et voi mennä autoon tai käyttää sitä, kun ohjelmistopäivitystä asennetaan. Varmista siksi, että akun varausta on jäljellä riittävästi ja että sinun ei tarvitse käyttää autoa asennuksen aikana. Auto antaa sinulle arvion siitä, kuinka kauan päivityksen asentaminen kestää.

Tärkeää

Joitakin päivityksiä et ehkä voi asentaa itse. Ota tällaisessa tapauksessa yhteys valtuutettuun Volvon tekniseen palveluun huollon varaamiseksi.

Jos päivityksessä on kriittinen ongelma, vältä auton ajamista ja soita ttienvarsiapuun, joka vie sinut valtuutettuun Volvon tekniseen palveluun.

Päivitysten ajastaminen

Jos haluat asentaa päivityksen myöhemmin, voit ajastaa asennuksen sekä mobiilisovelluksessa että näytössä. Päivityksen ajastaminen asettaa ajastimen, jonka mukaan auto yrittää asentaa päivityksen, esimerkiksi 4 tunnin kuluttua. Voit ajoittaa päivityksen enintään 24 tuntia eteenpäin.