Latausnäkymä ja asetukset

Latausnäkymässä voit tarkastella tietoja latauksen edistymisestä, aloittaa tai lopettaa latauksen ja asettaa erilaisia latausasetuksia. Voit mukauttaa latausasetuksia omien mieltymystesi mukaan. Latausnäkymä tulee automaattisesti näkyviin, kun lataus aloitetaan.

Huomio

Tietosisältö voi vaihdella senhetkisen lataustilan mukaan.
Pääalue
Seuraavat tiedot, toiminnot ja asetukset ovat käytettävissä näytön pääalueella:
  • Akun nykyinen varaustaso
  • Tavoitteena oleva akun varaustaso
  • Virranvoimakkuus1
  • Lataustila
  • Aloita tai lopeta lataus2
  • Aseta akun varauksen tavoitetaso latausta varten
  • Rajoita sähkövirtaa AC-latauksessa.
  • Lisää ja hallitse aikatauluja

Vihje

Voit myös tarkastella tietoja akun varaustasosta, lataustilasta ja latausprosessista auton mobiilisovelluksessa.

Voit myös käyttää latausnäkymää näytön asetusten kautta.

1. 1 Virranvoimakkuus näytetään vain, jos raja-arvo on asetettu.
  2. 2 Start charging-valinta on käytettävissä vain, kun AC-johdin on edelleen kytkettynä.