Apple CarPlay

Aktivoi Apple CarPlay, jotta voit käyttää iPhonea langattomasti auton käyttöliittymän kautta.

Apple CarPlay tarjoaa toisen tavan käyttää iPhonea auton käyttöliittymän kautta. Voit käyttää tiettyjä iPhonen viestintä-, navigointi- ja mediasovelluksia näytön pääalueen kautta sekä puheohjauksen avulla.

Tärkeää

Varmista, että noudatat kaikkia paikallisia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat matkapuhelimen käyttöä ajon aikana.

Yhdistä iPhone ja käynnistä CarPlay

Yhdistä iPhone autoon Bluetoothin kautta ja aktivoi Apple CarPlay puhelimella tai avaamalla CarPlay-sovellus auton sovelluskirjastosta.

Huomio

Wi-Fi ja Apple CarPlay eivät voi olla käytössä samanaikaisesti. Jos Wi-Fi on käytössä, kun aktivoit CarPlayn, auto poistaa Wi-Fi:n käytöstä. Jos haluat ottaa Wi-Fin takaisin käyttöön, katkaise iPhonen yhteys CarPlay-toimintoon ja siirry Wi-Fi-asetuksiin.

CarPlay-näkymä

Pääset CarPlay-näkymään painamalla CarPlay-widgettiä aloitusnäkymässä tai avaamalla CarPlay-sovelluksen sovelluskirjastosta. Kun CarPlay on aktiivinen, CarPlay-näkymä täyttää koko näytön pääalueen. Alapalkki ja tilapalkki ovat kuitenkin koko ajan näkyvissä, jos haluat palata auton omaan järjestelmään.

Vihje

Jos haluat käyttää Siriä auton sisäisen digitaalisen assistentin sijasta, paina ohjauspyörän puheohjauspainiketta ja pidä sitä painettuna, kun CarPlay on aktiivinen.