Volvo EX30 -sovellus

Volvo EX30 -sovelluksen avulla voit hallita tiettyjä auton toimintoja puhelimellasi.

Volvo EX30 -sovellus on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin. Voit ladata sen ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellusta päivitetään säännöllisesti, joten varmista, että puhelimessasi on uusin versio.

Huomio

Volvo EX30 -sovelluksen ja autosi on oltava yhteydessä internetiin, jotta kaikki palvelut toimisivat oikein.
Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä Volvo EX30 -sovelluksessa:
  • Ovien lukitseminen/lukituksen avaaminen.
  • Latauksen hallinta.
  • Ilmastointitoimintojen hallinta auton ollessa pysäköitynä.
  • Auton tilan, kuten akun varaustason ja lukituksen tilan, tarkistaminen.
  • Tilisi tietojen tarkasteleminen.
  • Käyttöohjeen lukeminen.
  • Asiakaspalvelujen, kuten avun ja tuen, etsiminen.