Kuljettajan tietoalue näytössä

Näytön kuljettajan tietoalueella näytetään ajamiseen ja autoon liittyviä tietoja.
Kuljettajan tietoalueen sijainti

Kuljettajan tietoalue ei ole kosketusherkkä, joten sitä ei voi käyttää koskettamalla näytön pintaa. Kuljettajan tietoaluetta käytetään ohjauspyörän painikkeilla.

Esimerkkejä kuljettajan tietoalueella näytettävistä tiedoista:
  • Varoitus- ja merkkisymbolit
  • Nopeus
  • Liikennemerkki-informaatio
  • Navigointi
  • Ilmoitusviestit
  • Akkumittari
  • Tehomittari

Kuljettajan tietoalueen näyttötilat

Ajon aikana voit valita kahdesta näyttötilasta: calm (rauhallinen) ja surround.
CalmTässä tilassa näytetään olennaiset tiedot, kuten nopeus, akun varaustaso ja toimintamatka sekä varoitus- ja merkkisymbolit.
SurroundTässä tilassa näet kuvan autosta, sen sijainnista tiellä ja muista ajoneuvoista. Näytössä näkyvät myös samat olennaiset tiedot kuin rauhallisessa tilassa.

Tärkeää

Surround-tilan käyttäminen

Surround-tila ei voi kuvata täydellisesti sitä, mitä tiellä ympärilläsi todella tapahtuu, joten älä luota siihen ajaessasi.