Akkumittari

Akkumittari näyttää auton akun varaustason prosenttiosuuden ja arvioidun toimintamatkan.
Akkumittari

Akkumittari näkyy aina kuljettajan tietoalueella. Akkusymbolin väri vaihtuu sen mukaan, kuinka paljon akussa on jäljellä varausta.

Jäljellä oleva akun varaustaso

Akun prosenttiluku ilmaisee auton akun jäljellä olevan varaustason. Arvioitu toimintamatka kertoo, kuinka pitkälle voit ajaa akun nykyisellä varaustasolla.

Huomio

Ajotavalla ja ulkoisilla tekijöillä, kuten ulkolämpötilalla ja pitkäkestoisella ajamisella suurilla nopeuksilla, voi olla erilaisia vaikutuksia arvioituun toimintamatkaan.