Sisävalojen säätäminen

Voit säätää sisävaloja asetusten Valot ja näytöt -osiossa.
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ControlsLights and displaysInterior lights.

Valon värin valinta

Siirry kohtaan Ambience neutral color.
Valitse neutraalin valon väri. Voit valita valkoisen valon tai autosi sisustukseen sopivan valon.

Vihje

Sekä neutraalin valon että tunnelmavaloteemojen kirkkautta voidaan säätää tunnelmavalojen asetuksissa. Voit lukea lisää tunnelmavaloista tämän käsikirjan erillisestä osiosta.

Painikkeiden kirkkauden säätäminen

Siirry kohtaan Button brightness.
Säädä auton fyysisten painikkeiden taustavalon kirkkautta.

Vihje

Saapumisvalot

Jos saapumisvalotoiminto on käytössä, sisävalot syttyvät väliaikaisesti, kun astut autoon. Lisävalaistuksesta voi olla apua autoon asettumisessa, kun ulkona on pimeää. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä asetusten Valot ja näytöt -osiossa.

Kaikkien lukuvalojen kytkeminen päälle

Voit kytkeä kaikki lukuvalot päälle samanaikaisesti asetusten Valot ja näytöt -osiossa.