Ohjaustuntuman säätäminen

Voit säätää ohjauspyörän vastusta ja ajotuntumaa asetusten avulla.

Ohjaustuntumaa voidaan säätää useilla ennalta määritetyillä asetuksilla. Nämä vaihtoehdot valitaan näytössä.

Huomio

Autossasi on nopeuden mukaan säätyvä ohjausvastus manuaalisesti säädettävän ohjaustuntuman lisäksi. Tämä tarkoittaa, että auto säätää ohjausvastuksen automaattisesti ajonopeutesi mukaan, mikä antaa sinulle paremman hallinnan ja vakauden.
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan DrivingDriving dynamicsSteering feel.
Valitse ohjaustuntuman asetus.