Toiminnon määrittäminen mukautettavalle painikkeelle

Voit asettaa mukautettavan ohjauspyörän painikkeen vastaamaan tiettyä toimintoa.

Voit määrittää tietyn toiminnon mukautettavalle ohjauspyörän painikkeelle . Näin valitset, mitä toimintoa haluat ohjata sillä.

Käytettävissä olevat asetukset ovat:
Screen viewVaihda näyttötilojen välillä kuljettajan tietoalueella.
One pedal driveKytke yhden polkimen ajo päälle tai pois päältä.
Speed limit warningsKytke nopeusrajoitusvaroitukset päälle tai pois päältä.
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ControlsSteering wheel controlsCustomisable button.
Määritä toiminto mukautettavalle painikkeelle.