Akun varauksen tavoitetason asettaminen latausta varten.

Voit asettaa akun tavoitevaraustason valitsemalla arvon latausnäkymässä. Tämä auttaa sinua säilyttämään hyvän lataustehon ja varmistamaan akun pitkän käyttöiän.

Esiasetusvaihtoehtoja on kaksi: Daily drive ja Long trip. Daily drive on suosituslataustaso, joka lataa autosi 90 prosenttiin asti.Long trip lataa auton 100 prosenttiin asti, ja sen voi valita, jos haluat autollesi mahdollisimman pitkän toimintamatkan. Voit myös mukauttaa akun varaustason tavoitearvoa valitsemalla Custom.

Vihje

Voit myös säätää akun tavoitetasoa auton mobiilisovelluksessa.
Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ChargingTarget battery level.
Valitse haluamasi varaustaso.
Akun varaustason tavoitearvo muuttuu. Arvo tallennetaan, kunnes muutat sitä uudelleen.

Jos akun varaustaso on 20 % tai alle, akun varaustason näyttö muuttuu oranssiksi.