Takaikkunoiden lukitseminen

Voit lukita takaikkunoiden sähkötoimiset ikkunannostimet näytössä olevan asetuksen avulla. Tämä voi olla tärkeää ottaa huomioon ajettaessa siten, että lapset istuvat takaistuimilla.

Tärkeää

Lapsilukko

Takaikkunoiden lukitseminen ei vaikuta ovilukkoihin. Jos haluat estää takamatkustajia avaamasta ovia, lue lisää lapsilukosta tämän käsikirjan erillisestä osiosta.

Kun kuljetat lapsia takaistuimilla, tarkista, että takaovet on lukittu aktiivisella lapsilukolla.

Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ControlsLockingLock rear power windows.
Kytke päälle lukitaksesi takaikkunat.