Puhelimen yhdistäminen autoon

Yhdistä puhelimesi autoon Bluetoothin kautta, jotta voit käyttää puhelinta auton käyttöliittymän avulla.

Bluetoothin on oltava käytössä sekä autossa että puhelimessa, jotta ne voidaan yhdistää. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön asetuksista. Varmista, että puhelin on määritetty näkyväksi, jotta auto löytää sen yhdistettäessä.

Paina autosymbolia alapalkissa ja siirry kohtaan Settings.
Siirry kohtaan ConnectivityBluetooth.
Aloita yhdistämisprosessi valitsemalla Add.
Valitse saatavilla olevien laitteiden luettelosta laite, jonka haluat yhdistää autoon.
Tarkista, että näytössä näkyvä vahvistuskoodi vastaa puhelimessa näkyvää koodia.
Valitse haluamasi palvelut ja paina sitten Save.
Anna autolle lupa käyttää puhelinta puhelimen Bluetooth-asetuksissa ja näytön kautta.1
Puhelin on nyt yhdistetty autoon. Seuraavalla kerralla yhteys muodostuu automaattisesti, kunhan Bluetooth on käytössä puhelimessasi.

Huomio

Voit yhdistää autoon useita puhelimia, mutta vain yksi voi olla kytkettynä autoon kerrallaan. Jos haluat vaihtaa aktiivista puhelinta, valitse se yhdistettyjen laitteiden luettelosta tai lisää uusi laite.
  1. 1 Voit yhdistää puhelimesi autoon, vaikka et antaisi auton käyttää yhteystietojasi, mutta toimintoja on rajoitettu.