Tuulilasin pyyhinsulkien vaihtaminen

Tuulilasin pyyhinsulkien käyttöikään vaikuttavat vesi, lika ja roskat, jotka ne pyyhkäisevät tuulilasista. Pyyhinsulat on vaihdettava, kun niissä näkyy kulumisen merkkejä.
Aktivoi pyyhinten huoltoasento näytön asetuksista.

Käännä pyyhkimet ylöspäin ja poispäin tuulilasista.

Paina pyyhkimen varressa olevaa painiketta ja vedä sulka suoraan ulos pyyhkimen varren suuntaisesti.

Varmista, että kuljettajan puolella sulka on pidempi kuin matkustajan puolella. Työnnä uusi sulka pyyhkimen varteen, kunnes kuulet sen napsahtavan paikalleen.

Tarkista, että sulka on tukevasti kiinni.
Käännä pyyhkimen varsi takaisin tuulilasia vasten.
Poista pyyhkimien huoltotila käytöstä.