Langattoman laturin käyttö

Käytä langatonta laturia Qi-yhteensopivan laitteen, kuten puhelimen, lataamiseen.
Langaton laturi
Langaton laturi näytön alapuolella

Langattoman laturin käyttäminen edellyttää, että laitteesi on yhteensopiva langattoman latauksen Qi-standardin kanssa. Varmista myös, että langaton lataus on käytössä laitteessa1, jonka haluat ladata.

Varoitus

Langaton lataus voi vaikuttaa sydämentahdistimen tai muiden implantoitujen lääkinnällisten laitteiden toimintaan. Jos sinulla on sellainen, neuvottele lääkärisi kanssa ennen langattoman latausjärjestelmän käyttöä.

Tärkeää

Signaalihäiriöt

Auto käyttää sähkömagneettisia kenttiä, Bluetoothia ja NFC:tä2. Nämä signaalit voivat aiheuttaa häiriövaikutuksia muihin laitteisiin tietyillä etäisyyksillä. Varmista, että olet tietoinen siitä, mitä nämä ongelmat voivat olla. Voit lukea lisää erittelyistä tämän käsikirjan erillisistä osioista.

NFC-kortit ja lataaminen

Vältä säilyttämästä NFC:llä varustettuja kortteja tai avaimia langattoman laturin lähellä, kun käytät lataustoimintoa, sillä se voi vahingoittaa niitä.

Aseta laite laturin keskelle ja varmista, ettei sen tiellä ole muita esineitä.
Laite alkaa latautua.

Varoitus

Älä koskaan jätä puhelinta langattomaan laturiin, kun poistut autosta.

Huomio

• Tulokset voivat vaihdella, kun lataat eri laitteita. Esimerkiksi aika, joka kuluu ennen kuin lataus alkaa, ja kuinka nopeasti laite latautuu täyteen.
  • Laite saattaa kuumentua latauksen aikana. Tämä on normaalia eikä siitä tarvitse olla huolissaan. Jos laitteen akun lämpötila nousee liian korkeaksi, lataus kytkeytyy pois päältä.

Jos laite ei lataudu

Voit kokeilla joitakin toimenpiteitä, jos laite ei lataudu:

• Varmista, että laturissa ei ole muita esineitä kuin laite, jonka haluat ladata.
  • Nosta laite ja aseta se sitten takaisin laturin keskelle.
  • Poista kaikki kotelot tai suojukset laitteesta.
  1. 1 Monissa Qi-yhteensopivissa laitteissa se on aina käytössä
  2. 2 Lähikenttäviestintä