Pysäköintipaikasta poistuminen Park Pilot Assistin avulla

Voit aktivoida Park Pilot Assistin pysäköintinäkymässä. Se voi ohjata auton pois pysäköintipaikasta, kun olet pysäköinyt auton rinnakkain, jos olet käyttänyt Park Pilot Assist -järjestelmää pysäköintiin.

Pysäköintinäkymä avautuu usein automaattisesti, mutta joskus se on avattava manuaalisesti. Etsi Camera-sovellus kontekstipalkista tai sovelluskirjastosta .

Kamerasovelluksen kuvake

Tärkeää

Ennen Park Pilot Assistin käyttöä

Lue kaikki tässä käsikirjassa olevat Park Pilot Assistia koskevat tiedot ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Sen ominaisuuksien ja rajoitusten ymmärtäminen on tärkeää turvallista käyttöä varten.

Arvioi tilanne

Varmista, että liikennetilanne ja olosuhteet ovat sopivat aktivointia varten.

Paina pysäköintinäkymässä Park Pilot Assist -painiketta.

Park Pilot Assist -kuvake

Auto alkaa etsiä poistumisreittiä.

Kun reitti on tunnistettu, se korostetaan näytössä.

Poistuminen pysäköintipaikasta
Vahvista reitti ja aloita ajo painamalla näytössä olevaa Start-painiketta.

Auto aloittaa pysäköintitoimenpiteen. Noudata näyttöön mahdollisesti tulevia ohjeita.

Ohjauksen aikana

Varoitus

Niin kauan kuin Park Pilot Assist on aktiivinen

Kiinnitä huomiota ympäristöön ja ota auto tarvittaessa hallintaasi.

Auto vahvistaa, kun se on suorittanut toimenpiteen.