Pysäköinti Park Pilot Assistin avulla

Voit aktivoida Park Pilot Assistin pysäköintinäkymässä. Se voi pysäköidä sekä rinnakkain että kohtisuoraan.

Pysäköintinäkymä avautuu usein automaattisesti, kun hidastat pysäköintiä varten, mutta joskus se on avattava manuaalisesti. Etsi Camera-sovellus kontekstipalkista tai sovelluskirjastosta .

Kamerasovelluksen kuvake

Tärkeää

Ennen Park Pilot Assistin käyttöä

Lue kaikki tässä käsikirjassa olevat Park Pilot Assistia koskevat tiedot ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Sen ominaisuuksien ja rajoitusten ymmärtäminen on tärkeää turvallista käyttöä varten.

Arvioi tilanne

Varmista, että liikennetilanne ja olosuhteet ovat sopivat aktivointia varten.

Paina pysäköintinäkymässä Park Pilot Assist -painiketta.

Park Pilot Assist -kuvake

Auto alkaa etsiä vapaita pysäköintipaikkoja.

Pysäköintinäkymä pysäköintipaikkoja etsittäessä
Aja hitaasti etsiäksesi jatkuvasti vapaita paikkoja.

Kun auto tunnistaa vapaan pysäköintipaikan, se korostetaan näytössä. Auto pystyy tunnistamaan useita paikkoja samanaikaisesti.

Tunnistetut pysäköintipaikat pysäköintinäkymässä

Valitse jokin korostetuista paikoista pysäköidäksesi siihen.

Pysäköintipaikan valinta

Auto aloittaa pysäköintitoimenpiteen. Noudata näyttöön mahdollisesti tulevia ohjeita.

Pysäköinnin aikana

Varoitus

Niin kauan kuin Park Pilot Assist on aktiivinen

Kiinnitä huomiota ympäristöön ja ota auto tarvittaessa hallintaasi.

Auto vahvistaa, kun se on suorittanut toimenpiteen.