Auton ensimmäinen käyttöönotto

Autossa on opas, joka auttaa sinua ottamaan auton käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla.

Autosi käyttöönotto-opas käynnistyy automaattisesti näytössä. Se opastaa sinua profiilin luomisessa ja muissa tärkeissä asetuksissa.

Vihje

Ennen kuin saat autosi

Ennen kuin aloitat, sinun on luotava Volvo ID ja ladattava auton mobiilisovellus. Tämä nopeuttaa asetusten tekemistä autossa.

Käyttöönotto-opas kattaa seuraavat asiat:
  • Tärkeät asetukset, kuten auton järjestelmän kieli
  • Käyttäjäprofiilien määrittäminen
  • Avaimen yhdistäminen
  • Suostumus erilaisten autopalveluiden ja muiden kolmansien osapuolten palveluiden käyttöehtoihin
  • Auton yhdistäminen mobiilisovellukseen

Huomio

Pidä auto pysäköitynä käyttöönoton aikana

Auton on oltava paikallaan ja P-asennossa, kun käyt läpi käyttöönotto-opasta.

Tee asetukset valmiiksi

Asetukset on suositeltavaa tehdä valmiiksi ennen autolla ajamista. Jos poistut oppaasta ennen tarvittavien vaiheiden suorittamista, tietyt ominaisuudet eivät ole käytettävissä, ennen kuin palaat takaisin ja suoritat prosessin loppuun. Saat myös muistutuksen asetuksista, kun ajat autoa seuraavan kerran.

Ei opasta?

Jos joku muu, esimerkiksi edellinen omistaja, on jo määrittänyt auton asetukset, voit palauttaa auton asetukset, jotta pääset uudelleen käyttöönotto-oppaaseen.