Näytön tilasymbolit

Tilasymbolit näkyvät näytön pääalueen yläosassa olevassa tilapalkissa. Symbolit kertovat tärkeitä tietoja autosi järjestelmän tilasta.

Symbolityypit

Jotkin tilasymbolit, kuten kello ja lämpötila, näkyvät aina tilapalkissa. Toiset näkyvät vain silloin, kun kyseinen toiminto on aktiivinen, kuten langaton lataus, tai kun ne ovat poissa käytöstä.

Huomio

Tutustu kaikkiin tilasymboleihin, jotka eivät ole sinulle tuttuja. Niiden yhteydessä ei ehkä näy mitään lisätietoja tai ilmoituksia.
Tässä on luettelo joistakin tilasymboleista, jotka voivat näkyä tilapalkissa. Luettelo ei ole tyhjentävä, ja saatat nähdä tilapalkissa tilasymboleja myös kolmansien osapuolien sovelluksista.
KelloKello näyttää nykyisen ajan. Voit valita, näytetäänkö kellonaika 12 tunnin vai 24 tunnin formaatissa.
UlkolämpötilaTämä on tämänhetkinen ympäristön lämpötila auton ulkopuolella. Voit valita auton järjestelmäasetuksista, näytetäänkö lämpötila Celsius- vai Fahrenheit-asteina.
Ulkolämpötila lumihiutaleen kanssaTämä on tämänhetkinen ympäristön lämpötila auton ulkopuolella. Lumihiutale näkyy, kun ulkolämpötila on alhainen.
Mikrofoni kuunteleeAuton mikrofoni on aktiivinen ja tallentaa.
Mikrofoni ei kuunteleAuton mikrofoni ei tallenna.
Uusi ilmoitusIlmoituskeskuksessa on uusi ilmoitus.
Langaton lataus aktiivinenLaite latautuu langattomassa laturissa.
Bluetooth-yhteysBluetooth on käytössä ja laite on yhdistetty autoon.
SijaintiSijaintisi jaetaan.
Wi-Fi-signaaliWi-Fi on käytössä ja aktiivinen. Palkkien määrä osoittaa signaalin voimakkuuden. Jos palkkeja ei näy, tämä tarkoittaa, että Wi-Fi-yhteys on aktiivinen, mutta signaalia ei ole.
Mobiilin internetin signaaliMobiilin internet on aktiivinen ja auto käyttää sitä. Palkkien määrä osoittaa signaalin voimakkuuden.
5G-internet5G-internetyhteys on aktiivinen.