Kategoriat asetusnäkymässä

Asetusnäkymällä on joukko pääkategorioita ja alakategorioita, joihin auton monien toimintojen asetukset ja tiedot on koottu.

Asetusvalikon alla on 7 pääkategoriaa: My Car, Ääni, Navigointi, Media, Viestintä, Ilmastointi ja Järjestelmä.

Jokainen kategoria puolestaan sisältää joukon alakategorioita ja asetusmahdollisuuksia. Seuraavissa taulukoissa näytetään alakategorioiden ensimmäinen taso. Toiminnon asetusmahdollisuudet tai alue selostetaan perusteellisemmin käyttöoppaan ko. osassa. Katso järjestelmäasetuksille, joita ei selosteta ko. osassa, kohtaa "Järjestelmän asetusten muuttaminen asetusnäkymässä".

My Car

Alakategoriat
Näytöt
IntelliSafe
Pysäköintiavustin
Ajotila/Yksilöllinen ajotila*
Valot
Peilit
Lukituksen ja avauksen palaute
Sähkötoiminen seisontajarru
Istuimet
Tuulilasinpyyhin
Jousitus

Äänentoisto

Alakategoriat
Äänikokemus *
Sävy
Tasapaino
Järjestelmän äänitasot

Navigointi

Alakategoriat
Kartta
Reitti
Liikenne
Opastus
Järjestelmä

Media

Alakategoriat
AM/FM-radio
DAB
Gracenote®
Video

Kommunikaatio

Alakategoriat
Puhelin
Tekstiviestit
Bluetooth
Wi-Fi
Auton Wi-Fi-yhteyspiste
Automodeemin Internet
Volvo On Call
Volvon palveluverkot

Lämmitys ja ilmanvaihto

Pääkategorialla Ilmastointi ei ole alakategorioita.

Järjestelmä

Alakategoriat
Kellonaika ja Päivämäärä
Kieli
Näppäimistöasettelut
Ääniohjaus
Yksiköt
Tallennustila
Ohjelmistopäivitykset
Tehdasasetusten palautus
Palvelut