29. sept 2023.

Sada imamo Prime Video i YouTube u našim automobilima

Naši automobili su sada još bolje opremljeni da vam pruže zabavu – predstavljamo vam Amazon Prime Video, platformu koji možete koristiti u našim automobilima pomoću usluge Google Play.

Bilo da punite automobili ili čekate da pokupite nekog, Amazon Prime Video je sada dostupan u vašem Volvo automobilu.

Među prvim proizvođačima automobila na svijetu nudimo Prime Video u svojim automobilima, a ova aplikacija može da se preuzme na svim tržištima na kojima su dostupne Google aplikacije i usluge.

No, zabava tu ne prestaje: dolazi i YouTube u naše automobile sa ugrađenim Google uslugama.


Ova usluga će biti dostupna u obliku preinstalirane aplikacije počev od 18. septembra i postepeno će se uvoditi putem bežičnih ažuriranja, tržište po tržište.

„Uvođenje usluga kao što su Prime Video i YouTube u naše automobile dopunjuje stalno rastuću listu softvera i aplikacija koji život naših vozača čine boljim“, kaže Erik Severinson, globalni rukovodilac programa za nove automobile. „Ispunjavamo obećanje da ćemo praviti automobile koji će se vremenom razvijati zajedno sa našim klijentima.“

Pošto je bezbjednost u središtu našeg poslovanja, želimo da budemo sigurni da je skretanje pažnje sa puta svedeno na najmanju moguću mjeru. Zato će pristup video strimingu biti dostupan samo kada je automobil potpuno nepomičan.


Obe aplikacije će biti dostupne u našim automobilima sa ugrađenim Google uslugama na tržištima širom svijeta, izuzev Kine, Južne Koreje i Vijetnama. Dostupnost pomenutih funkcija i usluga može da se razlikuje u zavisnosti od tržišta.

Dijeli