De interieurverlichting aanpassen

Je kunt de interieurverlichting in het deel voor verlichting en displays in de instellingen aanpassen.
Druk op het autosymbool in de onderste balk en ga naar Settings.
Ga naar ControlsLights and displaysInterior lights.

Een lichtkleur selecteren

Ga naar Ambience neutral color.
Selecteer welke kleur de neutrale verlichting moet zijn. Kies uit wit licht of een kleur die bij het interieur van de auto past.

Tip

De helderheid van de neutrale verlichting en de sfeerverlichting kan in de sfeerinstellingen worden aangepast. In een apart deel van deze handleiding vind je meer informatie over de sfeerverlichting.

De helderheid van knoppen aanpassen

Ga naar Button brightness.
Pas de helderheid van de achtergrondverlichting van de fysieke knoppen van de auto aan.

Tip

Instapverlichting

Als de instapverlichting is ingeschakeld, gaat de binnenverlichting kort aan als je in de auto stapt. Deze extra verlichting kan handig zijn als het buiten donker is. Je kunt de functie in het deel voor verlichting en display in de instellingen in- en uitschakelen.

Alle leeslampjes inschakelen

Je kunt alle leeslampjes tegelijkertijd inschakelen in het deel voor verlichting en displays in de instellingen.