Je telefoon met de auto verbinden

Verbind je telefoon met de auto via Bluetooth om je telefoon via de interface van de auto te gebruiken.

Bluetooth moet zijn ingeschakeld op zowel de auto als je telefoon, anders kunnen ze niet worden gekoppeld. Je kunt Bluetooth inschakelen in de instellingen. Zorg ervoor dat je telefoon kan worden gevonden, anders kunnen de auto en je telefoon niet worden gekoppeld.

Druk op het autosymbool in de onderste balk en ga naar Settings.
Ga naar ConnectivityBluetooth.
Selecteer Add om met koppelen te beginnen.
Kies het apparaat dat je met de auto wilt koppelen uit de lijst met beschikbare apparaten.
Controleer of de bevestigingscode op het display overeenkomt met de code op je telefoon.
Selecteer de gewenste diensten en druk dan op Save.
Geef de auto in de Bluetooth-instellingen van je telefoon en via het display toestemming voor toegang tot je telefoon.1
Je telefoon is nu met de auto verbonden. De telefoon maakt de volgende keer automatisch verbinding, mits Bluetooth op je telefoon is ingeschakeld.

N.b.

Er kunnen meerdere telefoons aan de auto worden gekoppeld, maar er kan slechts een telefoon per keer verbinding met de auto maken. Als je de actieve telefoon wilt veranderen, selecteer de telefoon dan uit de lijst met gekoppelde apparaten of voeg een nieuw apparaat toe.
  1. 1 Je telefoon kan nog altijd verbinding met de auto maken, ook als je geen toegang tot je contactpersonen geeft, maar dan kun je mogelijk niet alle functies gebruiken.