Talen voor het toetsenbord toevoegen en verwijderen

Je kunt talen voor het toetsenbord in de instellingen toevoegen en verwijderen.

Je kunt talen toevoegen aan het toetsenbord op het scherm van het display als je een taal wilt gebruiken die nog niet beschikbaar is. Je kunt talen ook van het toetsenbord verwijderen als je die niet meer nodig hebt.

Druk op het autosymbool in de onderste balk en ga naar Settings.
Ga naar SystemLanguage and inputKeyboard.
Kies het toetsenbord dat je wilt veranderen.
Selecteer Languages.

Een taal toevoegen

Druk op het symbool voor toevoegen boven de beschikbare talen en zoek de gewenste taal.
Selecteer de taal die je wilt toevoegen en druk dan op het downloadsymbool .
De taal wordt toegevoegd aan de lijst met beschikbare talen voor het toetsenbord.

Een taal verwijderen

Druk op het bewerkingssymbool boven de lijst met beschikbare talen.
Selecteer de taal die je uit de lijst met beschikbare talen wilt verwijderen en druk op het prullenbaksymbool .
De taal wordt verwijderd uit de lijst met beschikbare talen voor het toetsenbord.