Ruitenwisser achter bedienen

De ruitenwisser op de achterruit wordt handmatig bediend, maar kan ook zo worden ingesteld dat de ruitenwisser wordt ingeschakeld wanneer je achteruit rijdt.
Knop ruitenwisser en ruitensproeier achter

De ruitenwisser voor de achterruit wordt handmatig bediend met de linkerstuurhendel.

Je kunt de ruitenwisser van de achterruit zo instellen dat deze automatisch wordt geactiveerd bij achteruit rijden, wanneer de ruitenwisser van de voorruit actief is. Deze is standaard uit.

Informatie over sommige geselecteerde instellingen voor de ruitenwissers staat op het display.

De ruitenwisser voor de achterruit handmatig activeren

Druk één keer op de onderste knop aan het uiteinde van de linkerstuurhendel.

Symbool ruitenwisser en ruitensproeier achter
De ruitenwisser van de achterruit wordt ingeschakeld.
Druk nog een keer op de knop om de ruitenwisser van de achterruit uit te schakelen.

De ruitenwisser van de achterruit automatisch inschakelen bij achteruit rijden

Druk op het autosymbool in de onderste balk en ga naar Settings.
Ga naar ControlsMirrors and wipersAuto wiper on reverse
Selecteer aan of uit.