Categorieën op instellingsscherm

Het instellingsscherm heeft een aantal hoofdcategorieën en subcategorieën waarin instellingen en informatie voor tal van functies van de auto zijn verzameld.

Onder het instellingsscherm zitten 7 hoofdcategorieën: My Car, Geluid, Navigatie, Media, Communicatie, Klimaat en Systeem.

Elke categorie omvat op zijn beurt een aantal subcategorieën en instelmogelijkheden. In de onderstaande tabellen wordt het eerste niveau van subcategorieën weergegeven. De instelmogelijkheden voor een functie of terrein worden uitvoeriger beschreven in de desbetreffende artikelen van de gebruikershandleiding. Zie voor systeeminstellingen die niet staan beschreven in de desbetreffende artikelen: artikel "Systeeminstellingen wijzigen in het hoofdmenu".

Sommige instellingen zijn persoonlijk, wat inhoudt dat ze opgeslagen kunnen worden voor een Bestuurdersprofiel, terwijl andere algemeen zijn, wat betekent dat ze niet zijn gekoppeld aan een bestuurdersprofiel. De onderstaande tabellen maken duidelijk of de instellingen van een categorie persoonlijk, algemeen of een mengvorm van beide zijn.

My Car

SubcategorieInstellingen
DisplaysPersoonlijk
IntelliSafeGemengd
ParkeerhulpAlgemeen
Rijmodus/Individuele rijmodus*Gemengd
LichtenGemengd
SpiegelsPersoonlijk
VergrendelingGemengd
Elektrische parkeerremGemengd
StoelenGemengd
Ruitenwisser voorruitGemengd
Ophanging Algemeen

Audio

SubcategorieInstellingen
Geluidsbeleving*Persoonlijk
ToonPersoonlijk
BalansPersoonlijk
SysteemvolumesGemengd

Navigatie

SubcategorieInstellingen
KaartPersoonlijk
RoutePersoonlijk
VerkeerPersoonlijk
BegeleidingPersoonlijk
SysteemPersoonlijk

Media

SubcategorieInstellingen
AM/FM-radioPersoonlijk
DABPersoonlijk
Gracenote®Persoonlijk
VideoPersoonlijk

Communicatie

SubcategorieInstellingen
Telefoon-
Tekstberichten-
Bluetooth-
Wi-FiAlgemeen
Wi-Fi hotspot autoAlgemeen
Internet via automodemAlgemeen
Volvo On Call-
Volvo-servicenetwerkenAlgemeen

Klimaatregeling

De hoofdcategorie Klimaat heeft geen subcategorieën.

Systeem

SubcategorieInstellingen
BestuurdersprofielPersoonlijk
Tijd en Datum-
TaalPersoonlijk
ToetsenbordindelingenAlgemeen
StembedieningPersoonlijk
EenhedenPersoonlijk
Opslag-
Software-updates-
Globale reset-
Services-