Samtykke til vilkår og datainnsamling

Du vil se meldinger om forskjellige vilkår og datainnsamling1 i displayet. Ditt samtykke er nødvendig for at visse apper og tjenester skal fungere korrekt.

Den første gangen du bruker bilen, åpnes en veiviser i displayet. Denne hjelper deg med å velge forskjellige innstillinger. I forbindelse med veiviseren blir du bedt om å gi ditt samtykke til forskjellige vilkår og til innsamling av informasjon. Du kan også gjøre dette senere i innstillingene for personvern.

Det kan være du må gi ditt samtykke også i andre situasjoner, for eksempel når du

• bruker en app eller tjeneste for første gang
  • legger til en ny profil
  • logger ut og sletter en profil
  • endrer eierskap
  • tilbakestiller innstillingene

Godta innstillinger for personvern

Trykk på bilsymbolet i bunnlinjen og gå til Settings.
Gå til Privacy.

Tips

Du finner også innstillingene for personvern i profilinnstillingene.
Velg innstillingen for personvern som du vil endre, og følg instruksjonene i displayet.

Nb!

Før du bruker internett

Brukervilkårene må godtas en gang per bil for at det skal være mulig å bruke internett.

Volvo-tjenester

Du kan administrere ditt samtykke til å dele data med Volvo her.

Deling av bilens posisjon

Gi ditt samtykke til at bilen kan dele posisjonen sin. Dette er nødvendig for at du skal kunne bruke visse apper og funksjoner. For eksempel er deling av sted påkrevd for fjerntjenester for biler via Volvo Assistance og mobilappen for bilen, som Finn bilen min (Find my car) og Kjørebok (Driving journal).2

1. 1 Data samles inn for å gjøre bilen bedre, og til bruk i sikkerhets- og app-funksjoner.
  2. 2 Kjøreboken kan da samle inn data som bilens posisjon, hastighet, kjørelengde og strømforbruk.