Filassistent (LDW) - funksjon

Noen innstillinger kan foretas for Filassistent-funksjonen (Lane Departure Warning).

Av & på

P3-1020-sv60 LDW - PÅ-knapp

Trykk på knappen i midtkonsollen for å aktivere eller slå av funksjonen. Lampen i knappen lyser når funksjonen er slått på.

Funksjonen kompletteres i kombiinstrumentet med selvforklarende grafikk i forskjellige situasjoner.

Personlige innstillinger

Innstillingene foretas fra skjermen i midtkonsollen via menysystemet MY CAR. Se MY CAR for en beskrivelse av menysystemet.

Velg blant alternativene:

• På ved oppstart - Funksjonen stilles i klarstilling ved hver motorstart. I motsatt fall får en samme verdi som da motoren ble slått av.
  • Høyere ømfintlighet. Ømfintligheten øker, alarmen kommer tidligere og med færre begrensninger.