Säten fram – elmanövrerade

Bilens framsäten har olika inställningsmöjligheter för bästa möjliga sittkomfort. Elmanövrerat säte kan flyttas framåt/bakåt och upp/ner. Sittdynans framkant kan höjas/sänkas. Ryggstödets lutning kan ändras.

Elmanövrerat säte*

p3007 elmanövrerad stol
  1. Ikon röd cirkel 1Sittdynans framkant upp/ner
  2. Ikon röd cirkel 2Stol framåt/bakåt och upp/ner
  3. Ikon röd cirkel 3Ryggstödslutning

De elmanövrerade framstolarna har ett överbelastningsskydd som utlöses om någon stol blockeras av något föremål. Om det händer, gå till nyckelläge I eller 0 och vänta en kort stund innan stolen manövreras igen.

Endast en rörelse (fram/bak/upp/ned) kan göras åt gången.

Förberedelser

Inställning av stolen kan göras en viss tid efter att dörren låsts upp med fjärrnyckeln utan nyckel i startlåset. Inställning av stolen görs normalt i nyckelläge I och kan alltid göras när motorn är igång.

Säte med minnesfunktion*

p3007 stol med minnesfunktion

Minnesfunktionen lagrar inställningar för stolen och de yttre backspeglarna.

Lagra inställning

Ikon röd cirkel 1Minnesknapp
Ikon röd cirkel 2Minnesknapp
Ikon röd cirkel 3Minnesknapp
Ikon röd cirkel 4Knapp för lagring av inställning
Ställ in stolen och de yttre backspeglarna.
Håll knappen för lagring av inställning intryckt, samtidigt som en av minnesknapparna trycks in.

Använda lagrad inställning

Håll in en av minnesknapparna tills stolen och de yttre backspeglarna stannar. Om knappen släpps kommer stolens rörelse att avbrytas.

Nödstopp

Om stolen oavsiktligt kommer i rörelse, tryck på någon av stolens inställningsknappar eller minnesknappar så stannar stolen.

Återstart för att nå stolsposition som lagrats i nyckelminnet görs genom att trycka på upplåsningsknappen på fjärrnyckeln. Förardörren måste då vara öppen.

Varning

Klämrisk! Se till att barn inte leker med reglagen. Kontrollera att inga föremål finns framför, bakom eller under stolen vid inställning. Försäkra dig om att ingen av passagerarna i baksätet kan komma i kläm.

Eluppvärmda säten

För eluppvärmda säten, se Eluppvärmda framsäten* och Eluppvärmt baksäte*.