Använda Apple CarPlay*

För att använda Apple CarPlay måste röststyrningen Siri vara aktiverad i din telefon.

Ansluta iPhone till Apple CarPlay

OBS

Apple CarPlay kan användas endast om Bluetooth är avstängt. En telefon eller mediaspelare som är ansluten till bilen via Bluetooth kommer därför inte vara tillgänglig när CarPlay är aktiv. För att få en internetuppkoppling till bilens appar måste en alternativ internetkälla användas. Använd Wi-Fi eller bilens inbyggda modem*.
Anslut iPhone till USB-ingången. I de fall det finns två USB-ingångar ska den med vit ram runt ingången användas.
Läs informationen i pop-up-meddelandet och tryck sedan på OK.
Tryck på Apple CarPlay i appvyn.
Läs villkoren och tryck sedan på Acceptera för att ansluta.
Delvyn med Apple CarPlay öppnas och kompatibla appar visas.
Tryck på önskad app.
Appen startas.

Starta Apple CarPlay

Apple CarPlay startas enligt följande endast efter att iPhone blivit ansluten.
Anslut iPhone till USB-ingången. I de fall det finns två USB-ingångar ska den med vit ram runt ingången användas.
Om inställning för automatisk start är vald – delvyn med Apple CarPlay öppnas och kompatibla appar visas.
Om delvyn med Apple CarPlay inte öppnas, tryck på Apple CarPlay i appvyn.
Delvyn med Apple CarPlay öppnas och kompatibla appar visas.
Tryck på önskad app.
Appen startas.

Apple CarPlay körs i bakgrunden om en annan app startas i samma delvy. För att åter visa Apple CarPlay i delvyn – tryck på Apple CarPlay-ikonen i appvyn.

Skifta anslutning mellan Apple CarPlay och iPod

Apple CarPlay till iPod

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på KommunikationApple CarPlay.
Bocka ur rutan för den Apple-enhet som inte längre ska starta Apple CarPlay automatiskt när USB-kabeln ansluts.
Koppla ur och koppla in Apple-enheten till USB-ingången.
Öppna appen iPod från appvyn.

iPod till Apple CarPlay

Tryck på Apple CarPlay i appvyn.
Läs informationen i pop-up-meddelandet och tryck sedan på OK.
Koppla ur och koppla in Apple-enheten till USB-ingången.
Delvyn med Apple CarPlay öppnas och kompatibla appar visas.