Ange resmål direkt på kartan

Ett resmål kan anges på olika sätt – att markera med fingret på kartan är ett av dem.

I många fall är det enklast att scrolla fram önskad position och trycka på den med fingret.

P5-1507-Icon-Navi launch fullscreen

Verifiera först att kartvyn är i sitt maxläge: Om denna knapp syns på skärmen – tryck på den för att maximera kartbilden.

Fortsätt därefter enligt följande:
  1. Scrolla fram önskad position på kartan.
  2. Tryck och håll kvar på positionen – en ikon skapas och en meny visas.
P5-1507-Navi Ange mål-Klick på karta

3. Välj Kör hit – vägledning börjar.

Radera ikonen

Om positionens ikon ska raderas:
  • Välj Radera

Justera ikonens position

Om ikonens position behöver justeras:
  1. Gör ett långt tryck på ikonen, dra den till önskad position och släpp.