Ändra inställningar för appar

I appvyn finns alla bilens appar samlade. Inställningarna för appar som rör bilens inbyggda funktioner är möjliga att ändra från centerdisplayens toppvy.

Appar för inbyggda funktioner – grundappar

De appar som ligger i bilen från början, t.ex. FM-radio och USB, är en del av Sensus och tillhör bilens inbyggda funktioner. Inställningarna för dessa appar är möjliga att ändra direkt i toppvyn i centerdisplayen.

Ändra inställningarna för en grundapp

Tryck på appen, t.ex. FM-radio.
Dra ner toppvyn.
Tryck på Inställningar FM-radio.
Ändra inställningar efter önskemål och bekräfta valen.
Tryck antingen på den fysiska hemknappen eller på den virtuella stängknappen.

De flesta av bilens grundappar har denna kontextuella inställningsmöjlighet, men inte alla. Se avsnittet "Kategorier i inställningsvyn" för mer information om hur inställningar ändras.

Tredjepartsappar

Tredjepartsappar ligger inte i bilens system från början utan är sådana som är möjliga att ladda ner, t.ex. Volvo ID. Här görs inställningarna alltid inuti appen och inte från toppvyn.