Ändra systeminställningar i inställningsvyn

Kategorin System i inställningsvyn samlar inställningar och information som gäller generellt för bilens system, t.ex. språk och enheter.

Systeminställningarna under Förarprofil, Tid och Datum, Tangentbordslayout, Röststyrning, Mjukvaruuppdateringar, Global återställning, Fabriksåterställning och Tjänster beskrivs i respektive avsnitt av ägarmanualen.

Ändra systemspråk

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemSpråk.
Välj systemspråk. Språk med stöd för röststyrning har en röststyrningssymbol.
Språket i förardisplayen, centerdisplayen och head-up-displayen ändras.

Ändra systemenheter

Ändra längd- och volymenheter

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemEnheterEnheter.
Välj enhetsstandard mellan:
  • Metrisk – kilometer, liter och grader Celsius.
  • Brittisk – miles, gallons och grader Celsius.
  • Amerikansk – miles, gallons och grader Fahrenheit.
Enheterna i förardisplayen, centerdisplayen och head-up-displayen ändras.

Se lagringsinformation

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemLagring.
Lagringsinformation för bilens hårddisk visas – bland annat total kapacitet, tillgänglig kapacitet och hur mycket utrymme installerade applikationer använder.

Se bilens identifikationsnummer

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemFordonets identifieringsnummer.
Bilens identifikationsnummer (VIN1) visas.
  1. 1 Vehicle Identification Number.