Importera/exportera förarprofil från/till USB

De personliga inställningarna som har sparats i förarprofiler kan exporteras/importeras till andra bilar via USB.
Följ dessa steg för att importera/exportera en förarprofil från/till ett USB-minne:
Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemFörarprofil.
P5–1617–AUX USB connectors
USB-uttag i tunnelkonsol.
Sätt i ett USB-minne i tunnelkonsolen.
Välj Importera profil från USB/Exportera profil till USB.

OBS

Endast ett USB-minne kan sitta i uttaget under import och export av profiler. Om det finns fler än ett finns det risk för att profilen sparas på fel USB-minne eller att bilen inte hittar någon profil vid import.

OBS

Flera profiler kan exporteras till USB, men endast en profil åt gången kan importeras. Vid import av en profil skrivs den aktuella profilen i bilen över av den importerade. Även profilnamnet skrivs över.

Gästprofilen kan varken exporteras eller importeras.

Välj den profil som ska importeras eller den/de profiler som ska exporteras.
Den aktuella förarprofilen skrivs över vid import av en ny.
Välj OK.
Om exporten misslyckas, kan det bero på att:
  • USB-minnet är fullt.
  • USB-minnet är felaktigt isatt eller togs ut under exporten.
Om importen misslyckas, kan det bero på att:
  • USB-minnet är felaktigt isatt eller togs ut under importen.
  • Det inte finns någon förarprofil på USB-minnet.
  • Filen för förarprofilen på USB-minnet är skadad.