Återställa inställningar i inställningsvyn

Det är möjligt att återställa alla ändrade inställningar i inställningsvyn till standardvärde på en gång.

Typer av återställning

Det finns tre olika typer av återställning för inställningarna i inställningsvyn:
  • Fabriksåterställning– rensar all data och media samt återställer samtliga inställningar till standardvärde.
  • Återställ bilinställningar– återställer globala inställningar till standardvärde.
  • Återställ personliga inställningar– rensar personlig data samt återställer personliga inställningar till standardvärde.

Återställa inställningar

OBS

Global återställning är möjlig endast när bilen är stillastående.
Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på SystemGlobal återställning.
Välj önskad typ av återställning.
Ett popup-fönster visas.

Tryck på OK för att bekräfta återställningen.

För valet Återställ personliga inställningar bekräftas återställningen genom att trycka på Återställ för aktiv profil eller Återställ för alla profiler.

Valda inställningar återställs.