Använda minnesfunktion i elmanövrerat framsäte*

Minnesfunktionen lagrar inställningar för sätet, yttre backspeglar och head-up-display*.

Det är möjligt att lagra tre olika inställningar med minnesfunktionen. Minnesfunktionens knappsats finns antingen på ena framdörren eller båda*.

P5-1507-Memory function front seat door
  1. P5-Icon red circle 1Minnesknapp
  2. P5-Icon red circle 2Minnesknapp
  3. P5-Icon red circle 3Minnesknapp
  4. P5-Icon red circle 4Knapp M för lagring av inställning.

Lagra inställning

Ställ in säte, yttre backspeglar och head-up-display till önskad position.
Tryck in M-knappen och släpp. Ljusindikatorn i knappen lyser.
Inom tre sekunder, tryck in knapp 1, 2 eller 3.
När positionen är lagrad i vald minnesknapp hörs en akustisk signal och ljusindikatorn i M-knappen slocknar.

Trycks inte någon av minnesknapparna in inom tre sekunder slocknar M-knappen och ingen lagring görs.

Sätet måste justeras igen innan det går att sätta ett nytt minne.

Använda lagrad inställning

Lagrad inställning kan användas när framsätesdörren är öppen eller stängd:

Öppen framdörr

Tryck in en av minnesknapparna 13 med ett kort tryck. Säte, yttre backspeglar och head-up-display rör sig och stannar sedan i de positioner som är lagrade i vald minnesknapp.

Stängd framdörr

Håll in en av minnesknapparna 13 tills säte, yttre backspeglar och head-up-display stannar i de positioner som är lagrade i vald minnesknapp.

Om minnesknappen släpps kommer sätets, de yttre backspeglarnas och head-up-displayens rörelse att avbrytas.

Varning

Klämrisk! Se till att barn inte leker med knappsatsen. Kontrollera att inga föremål finns framför, bakom eller under sätet vid inställning. Se till att ingen av passagerarna i baksätet kan komma i kläm.