Aktivera/deaktivera Driver Alert Control

Funktionen Driver Alert Control (DAC) kan aktiveras/deaktiveras.

Aktivera/deaktivera Driver Alert Control

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Välj Trötthetsvarning för att aktivera/deaktivera DAC.

Varning

Driver Alert Control fungerar inte i alla situationer utan är endast avsett att vara ett kompletterande hjälpmedel.

Föraren är alltid ytterst ansvarig för att fordonet förs fram på ett säkert sätt.

Aktivera/deaktivera guide till rastplats vid varning

Det är möjligt att ställa in om guide till rastplats ska vara aktiverat/deaktiverat. Med guide aktiverad visas förslag på en lämplig rastplats i samband med att DAC varnar.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarIntelliSafeDriver Alert Control.
Välj Guide till rastplats för att aktivera/deaktivera guide till rastplats.