Inställningar för trafik

Här väljs inställningar för hur trafikrelaterad information ska visas på kartan.
P5-1617-Navi-Settings-Traffic
Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationTrafik och välj inställningar:
  • Trafikhändelser – som ska visas på kartan och användas vid ruttberäkning.
Ingen
Större
Alla
  • Fritt flödande trafik – bocka i rutan för att visa på kartan.
  • Undvik trafikincidenter – längs resvägen. Vid beräkning av resväg tas hänsyn till valet.
Aldrig
Fråga – eventuella förslag på ruttändringar ges under resan.
Alltid
  • Använd RTTI när det finns en internetuppkoppling – bocka i rutan för att använda utökad trafikinformation via internet. 1
  • Trafikkälla – visar vilken källa som används för trafikinformation.
  1. 1 Gäller vissa marknader.