Inställningar för karta

Här väljs inställningar för hur kartan ska visas på bildskärmen.
P5-1507-Navi Inställn. Karta-1
InställningarNavigationKarta
Inställningar kan göras inom följande områden:
  • Positionsformat
  • Kartdesign
  • POI
  • Favoriter
  • Fartkameror1

Positionsformat

P5-1507-Navi Inställn. Karta-2
Vid Positionsformat väljs om aktuell position ska benämnas/visas på kartan med adress eller koordinater:
  • Adress
  • Koordinater och altitud

Kartdesign

P5-1507-Navi Inställn. Karta-2
Med Kartdesign väljs hur kartans färger ska visas:
  • Dag – ljusa färger.
  • Natt – mörka färger för bibehållet mörkerseende.
  • Auto – systemet växlar mellan Dag och Natt beroende på ljuset i kupén.

Intressepunkt (Point of Interest – POI)

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3

Välj här vilka POI som ska visas på kartan. Varje kategori har två alternativ – antingen kan samtliga POI i en kategori väljas att visas, t.ex. "Transportmedel".

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-1
POI huvudkategorier.

Eller öppna kategorin med symbol ">" och välj därefter vilka underkategorier som ska visas eller inte.

P5-1507-NAVI- Inställn. POI-2
POI underkategorier.
  • Markera de POI-kategorier som ska visas på kartan och lämna menyn med ett tryck på Bakåt eller Stäng.

Se mer information i avsnittet "Ange resmål med intressepunkt (Point of Interest – POI)".

Favoriter

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3
Välj om Favoriter ska visas på kartan:
  • Ja/Nej

Se mer information i avsnittet "Ange resmål med Senaste/Favoriter/Bibliotek".

Fartkameror1

P5-1507-Navi Inställn. Karta-3
Välj om Fartkameror ska visas på kartan:
  • Ja/Nej
  1. 1 Funktionen finns ej på alla marknader.