Inställningar för vägledning

Här väljs inställningar för hur vägledning ska presenteras.

Nivå för röstvägledning

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationVägledning.

Tryck på önskad röstvägledning:

• Ingen – Ingen automatisk röstvägledning men möjlighet att manuellt begära aktuell röstvägledning en gång.
  • Låg – Endast ett meddelande per vägledningspunkt.
  • Medel – Upp till 3 meddelanden per vägledningspunkt, med begränsad information.
  • Full – Upp till 4 meddelanden per vägledningspunkt och all tillgänglig information.

Intressepunkter (Point of Interest – POI) längs resvägen

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationVägledning.
Bocka i POI längs resvägen för att aktivera visning på kartan.

Listan visas automatiskt vid färd på motorväg.

Vägledning över järnvägsövergångar

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationVägledning.
Bocka i Vägledning över järnvägsövergångar för att aktivera visning på kartan.

Vägledning för ihopslagning av vägbanor

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationVägledning.
Bocka i Vägledning för ihopslagning av vägbanor för att aktivera visning på kartan.

Varning för kurvor

Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på NavigationVägledning.
Bocka i Varning för kurvor för att aktivera visning på kartan.