Aktivera och starta Fartbegränsaren

Funktionen Fartbegränsare (Speed Limiter – SL) måste först väljas och aktiveras för att kunna reglera hastigheten.

Aktivera Fartbegränsaren

P5-1546-SL rattknappar-2
OBS! Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.
Tryck på ◀ (1) eller ▶ (3) för att bläddra fram symbol/funktion P5-15w07-Speed Limit adapt symbol (4).
Symbolen visas och Fartbegränsaren kan därefter aktiveras.

Starta Fartbegränsaren

Lägsta möjliga maxhastighet att lagra är 30 km/h (20 mph).

Med symbol/funktion P5-15w07-Speed Limit adapt symbol visad – tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V (2).
Fartbegränsaren startas och aktuell hastighet lagras som maxhastighet.