Bakrutetorkare och -spolare

Bakrutetorkare och -spolare rengör bakrutan. Start av rengöring och inställningar görs med höger rattspak.

OBS

Bakrutetorkaren är utrustad med ett överhettningsskydd som gör att motorn stängs av om den blir överhettad. Bakrutetorkaren fungerar igen efter en nedkylningsperiod.

Använda bakrutetorkare och -spolare

P5-1507-Tailgate wiper/washer
  1. P5-Icon red circle 1Välj P5-1507-Intervalltorkning med bakrutetorkareför intervalltorkning med bakrutetorkare.
  2. P5-Icon red circle 2Välj P5-1507-Kontinuerlig hastighet med bakrutetorkareför kontinuerlig hastighet med bakrutetorkare.
För höger rattspak framåt för att starta spolning och torkning av bakrutan.

Aktivera/deaktivera torkning vid backning

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarVindrutetorkare.
Välj Automatisk torkning av bakruta för att aktivera/deaktivera torkning vid backning.

Om backväxeln läggs in när de främre vindrutetorkarna är aktiverade, kommer bakrutetorkaren starta. Funktionen upphör när backväxel läggs ur.

Om bakrutetorkaren redan går med kontinuerlig hastighet, sker ingen förändring.