Aktivera/deaktivera Lane Departure Warning*

Variant Lane Departure Warning (LDW) av Körfältsassistans kan aktiveras/deaktiveras.

Aktivera/deaktivera Lane Departure Warning

P5-1507-Knapp-LDW+LKA På/Av

Funktionen aktiveras/deaktiveras i centerdisplayens funktionsvy.

Tryck på knappen Lane Departure Warning i funktionsvyn.
LDW aktiveras (GRÖN knappindikering visas) eller deaktiveras (GRÅ knappindikering visas).

Välja varningstyp för Lane Departure Warning

Det är möjligt att välja hur LDW ska varna föraren om bilen lämnar eget körfält.

Tryck på Inställningar i centerdisplayens toppvy.
Tryck på My CarIntelliSafeLane Departure Warning.
Under Varningstyp för Lane Departure Warning, välj varningssätt:
  • Ljud – föraren blir varnad med ljud.
  • Vibration – föraren blir varnad med vibrationer i ratten.