Inställningar för system

Här visas information om uppdatering av mjukvara och kartdata.
P5-1546-Navi Inställn. System

Sökväg:

InställningarNavigationSystem

(Settings > Navigation > System)

Mjukvaruversion

Här visas information om navigationssystemets baskarta.
  • Versionsnummer för baskarta (Base Map Version) – T.ex. 00.20.00.18

Se mer information under rubrik "Uppdatering av navigationsmjukvara" i avsnitt "Uppdatering av kartdata med MapCare".

Kartinformation

Här visas information om navigationssystemets kartdata med genvägar till uppdateringar.
  • Kartinformation (Map information) – Hantera kartor, uppdateringar och välj favoritregion.