Resplan och Alternativ resväg

Det finns möjlighet att under pågående vägledning titta på resplanen eller se om det finns alternativa resvägar.

Visa resplan

För att se/visa resplanen:

1507-P5-Navi Karta Resplan + Alternativ färdväg
  • Tryck på Position: (Position:) eller Resmål: (Destination:) – aktuell resplan visas.

Redigera resplan

Resplanen kan justeras:

1507-P5-Navi Redigera resplan
  • Välj en av resplanens rader och följ anvisningarna.

Radera resplan

Hela resplanen eller enskilt delmål kan raderas:

1507-P5-Navi Radera resplan & Översikt-2
  • Välj enskilt delmål i resplanen och följ anvisningarna.

eller

• Välj Rensa resplan (Clear itinerary) och verifiera valet för att radera hela resplanen.

Visa alternativ resväg

När som helst under pågående vägledning kan föraren se om det finns alternativa resvägar. Gör så här:

1507-P5-Navi Karta Resplan + Alternativ färdväg
1. Tryck på Position: (Position:) eller Resmål: (Destination:) – aktuell resplan visas.
1507-P5-Navi Radera resplan & Översikt
2. Tryck på Alternativa rutter (Summary) – då visas (i förekommande fall) alternativa resvägar för återstoden av resplanen.
P5-1507-Navi Inställn. Alternativa resvägar
3. Välj ett av alternativen:
  • Eco (Eco)
  • Snabb (Fast)
  • Vacker (Scenic)
4. Tryck därefter på kartan – den uppdaterade resvägen visas på kartan och vägledning återupptas.

Se även rubrik "Alternativa resvägar" i avsnitt "Inställningar för Resväg".